|
|
 Klasifikimi: Kandidat Nderi Grupe: Anetar
Anetaresuar: 6/2/2009 Postime: 175 Pike: 331 Vendodhja: memedhe
|
ska ndo nje shenje (ndal slejoet hyrja) kshu mos ja fut kot e meso te komunikosh me njerzit (qe si njef) si njeri e jo sikur je me e zgjumja , ok,
|
|
Klasifikimi: Anetar Nderi Grupe: Anetar
Anetaresuar: 3/14/2009 Postime: 913 Pike: 2,545 Vendodhja: Tirane
|
elton2 Shkroi:ska ndo nje shenje (ndal slejoet hyrja) kshu mos ja fut kot e meso te komunikosh me njerzit (qe si njef) si njeri e jo sikur je me e zgjumja , ok, o elton personat qe doja une ta merrnin mesazhin e moren ti ke nje jave qe ben der der e na cave veshet nqs ty po te dukem sikur jam me e zgjuar mos me fol fare dhe bime te dy rehat shko meru me ndonje tjeter...
|
|
Anetaresuar: 6/2/2009 Postime: 175 Pike: 331 Vendodhja: memedhe
|
ok,por carja e veshve seshte profesioni im,ndaj fol pak me shtruar e jo e irituar
|
|
Anetaresuar: 9/25/2009 Postime: 140 Pike: -547 Vendodhja: vlore
|
une doja te beja nje pyetje: Pse te gjithe jane mire me pik vetem une me minus  .Dhe e keqja eshte se qe ne fillim keshtu e kam nisur!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Anetaresuar: 3/11/2009 Postime: 759 Pike: 1,986 Vendodhja: tirane
|
hahahah aha duhet te angazhohesh me shume moj tila. ESHTE VESHTIRE TE JESH BUDALLA KA SHUME KONKURENCEhttp://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw ju pershendes te gjtheve
|
|
Anetaresuar: 12/5/2008 Postime: 694 Pike: 1,800 Vendodhja: Tirane
|
tila Shkroi:une doja te beja nje pyetje: Pse te gjithe jane mire me pik vetem une me minus  .Dhe e keqja eshte se qe ne fillim keshtu e kam nisur!!!!!!!!!!!!!!!! ta them une PSE: sepse gjate hedhjes se nje komenti duhet te kesh fshire ndonje nga komentet e tua qe ne fillim dhe kjo gje ti ul pike shkon me minus sepse edhe mua me ka ndodh nje gje e tille por se mbaj mend pastaj se si ndryshoi nga (-) qe u be (+), mendoj qe duhet te jesh me shume aktive, ndoshta te hapesh edhe te tema te reja dhe ndoshta ndryshon dicka........
|
|
|
baby Shkroi:tila Shkroi:une doja te beja nje pyetje: Pse te gjithe jane mire me pik vetem une me minus  .Dhe e keqja eshte se qe ne fillim keshtu e kam nisur!!!!!!!!!!!!!!!! ta them une PSE: sepse gjate hedhjes se nje komenti duhet te kesh fshire ndonje nga komentet e tua qe ne fillim dhe kjo gje ti ul pike shkon me minus sepse edhe mua me ka ndodh nje gje e tille por se mbaj mend pastaj se si ndryshoi nga (-) qe u be (+), mendoj qe duhet te jesh me shume aktive, ndoshta te hapesh edhi te tema te reja dhe ndoshta ndryshon dicka........ hajde sqarim hajde, sa mir ESHTE VESHTIRE TE JESH BUDALLA KA SHUME KONKURENCEhttp://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw ju pershendes te gjtheve
|
|
 Klasifikimi: Fillestar Grupe: Anetar
Anetaresuar: 1/21/2010 Postime: 9 Pike: 27
|
Dua ikubFORUM
|
|
Anetaresuar: 4/18/2009 Postime: 211 Pike: -2,083 Vendodhja: Tirana
|
violetaALB Shkroi:Dua ikubFORUM po ti tashme paske bere pa na pyetur ...Welcome
|
|
Anetaresuar: 12/5/2008 Postime: 694 Pike: 1,800 Vendodhja: Tirane
|
mumu Shkroi:baby Shkroi:tila Shkroi:une doja te beja nje pyetje: Pse te gjithe jane mire me pik vetem une me minus  .Dhe e keqja eshte se qe ne fillim keshtu e kam nisur!!!!!!!!!!!!!!!! ta them une PSE: sepse gjate hedhjes se nje komenti duhet te kesh fshire ndonje nga komentet e tua qe ne fillim dhe kjo gje ti ul pike shkon me minus sepse edhe mua me ka ndodh nje gje e tille por se mbaj mend pastaj se si ndryshoi nga (-) qe u be (+), mendoj qe duhet te jesh me shume aktive, ndoshta te hapesh edhi te tema te reja dhe ndoshta ndryshon dicka........ hajde sqarim hajde, sa mir Kur eshte mundesia pse mos ti sqarojme njerezit dhe aq me pak per nje gje kaq te vogel.....eshte me e pakta qe mund te bej.......
|
|
|
baby Shkroi:mumu Shkroi:baby Shkroi:tila Shkroi:une doja te beja nje pyetje: Pse te gjithe jane mire me pik vetem une me minus  .Dhe e keqja eshte se qe ne fillim keshtu e kam nisur!!!!!!!!!!!!!!!! ta them une PSE: sepse gjate hedhjes se nje komenti duhet te kesh fshire ndonje nga komentet e tua qe ne fillim dhe kjo gje ti ul pike shkon me minus sepse edhe mua me ka ndodh nje gje e tille por se mbaj mend pastaj se si ndryshoi nga (-) qe u be (+), mendoj qe duhet te jesh me shume aktive, ndoshta te hapesh edhi te tema te reja dhe ndoshta ndryshon dicka........ hajde sqarim hajde, sa mir Kur eshte mundesia pse mos ti sqarojme njerezit dhe aq me pak per nje gje kaq te vogel.....eshte me e pakta qe mund te bej....... dyyy fjaleeeee ESHTE VESHTIRE TE JESH BUDALLA KA SHUME KONKURENCEhttp://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw ju pershendes te gjtheve
|
|
|
Guest |