ikubINFO
Miresevjen Vizitor Kerko | Temat Aktive | Anetare | Hyr | Regjistrohu

Bollano ne Burg Alternativa
Anonimja
Postuar: Wednesday, April 22, 2009 2:04:23 PM
Klasifikimi: Anetar Nderi
Grupe: Anetar

Anetaresuar: 3/14/2009
Postime: 913
Pike: 2,545
Vendodhja: Tirane
Mire ja ben atij Antishqiptari
mumu
Postuar: Wednesday, April 22, 2009 2:05:18 PM

Anetaresuar: 3/11/2009
Postime: 759
Pike: 1,986
Vendodhja: tirane
Aty le te kalbet, ta hedhim qelbesiren.hihihih

ESHTE VESHTIRE TE JESH BUDALLA KA SHUME KONKURENCE

http://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw ju pershendes te gjtheve
Doktori
Postuar: Wednesday, April 22, 2009 2:11:58 PM
Klasifikimi: Kandidat Nderi
Grupe: Anetar , Moderator

Anetaresuar: 1/29/2009
Postime: 499
Pike: 1,400
Mire ja bene se ka bere shkelje apo mire ja bene se eshte grek?!

Une per vete nuk shoh asnje shkelje te Bollanos! Eshte njelloj sikur te behet gjyq per Ramen se ka prishur shtepite e qytetareve, pa i demshperblyer, per te ndertuar rruge dhe trotuare ne Tirane. Nuk eshte bere ndonje gjyq i tille me sa di une! Bollano eshte i pafajshem dhe po denohet thjesht se eshte grek. Mjer ne ku jetojme ne nje vend mesjetar.
baby
Postuar: Wednesday, April 22, 2009 2:46:43 PM

Anetaresuar: 12/5/2008
Postime: 694
Pike: 1,800
Doktori Shkroi:

Une per vete nuk shoh asnje shkelje te Bollanos! Eshte njelloj sikur te behet gjyq per Ramen se ka prishur shtepite e qytetareve, pa i demshperblyer, per te ndertuar rruge dhe trotuare ne Tirane. Nuk eshte bere ndonje gjyq i tille me sa di une! Bollano eshte i pafajshem dhe po denohet thjesht se eshte grek. Mjer ne ku jetojme ne nje vend mesjetar.

Me vjen keq DOKTOR, per arsyetimin tuaj ndoshta edhe ju jeni minoritar dhe i dilni per krah. Nuk e kuptoj se si mund te quhesh grek kur je i lindur dhe i rritur ne Shqiperi. Me vjen keq per popullin tone qe e mohon vendin e vet, megjithate cdo gje eshte personale nuk dua ti futem kesaj teme. Kurse Bollano perdrisa jeton dhe punon ne kete vend atehere duhet te respektoj kushtetuten shqiptare dhe ne shqiptaret qe jetojme ne kete vend. Mire minoritaret qe e kuptojne gjuhen greke po pjesa tjeter e shqiptareve qe nuk e dine kete gjuhe valle si do i merrnin vesh ato tabelat e vendosura prej tij (Bollanos)? Prandaj nese ai kishte deshire per te vene tabelat ne gjuhen greke, le ti vinte por jo duke hequr tabelat te cilat ishin shkruar ne gjuhen shqipe dhe angleze.
Doktori
Postuar: Wednesday, April 22, 2009 3:46:33 PM

Nuk jam minoritar grek por kjo nuk do te thote qe te shoh pak me tutje se ajo qe na serviret.

Fakti qe po serviret sikur tabelat ishin vetem ne gjuhen greke nuk eshte i vertete, pasi ato ishin ne greqisht dhe ne shqip. Une po bej vetem nje pyetje a kane te drejte ata njerez atje, te cilet realisht e konsiderojne veten greke pavaresisht se cfare jane, qe tabelat ti kene dhe ne gjuhen qe per ta eshte amtare? Te kerkosh ti imponosh qe ata te ndihen shqiptare, kjo as ne komunizem nuk u be. Pikerisht kete gje ne kritikojme tek greqia e cila i detyron ne lloj lloj menyrash arvanitet qe te identifikohen si greke. Nderkohe shqiptaret tani po bejne te njejten gje.
A ka realisht shkelje ne ate qe beri Bollano? Me aq sa une di dhe kuptoj nuk ka asnje shkelje pasi ekziston ajo qe quhet "decentralizim", kompetencat e pushtetit vendor qe perfshijne dhe vendosjen e tabelave dhe emertimin e rrugeve. Kur ju intereson politikaneve te Tiranes ciren per "decentralizimin" (rasti i legalizimeve) ndersa ne kete rast heshtin.
A duhet te denohen njerezit keshtu? Une them jo!
adi
Postuar: Wednesday, April 22, 2009 3:50:41 PM
Klasifikimi: Fillestar

Anetaresuar: 4/22/2009
Postime: 2
Pike: 6
Vendodhja: greqi
nuk shkon bollano ne burg po lerini ato se po te shkonte do kish shku me koh bollano eshte nisur si tren pa frena e po e can shqiperin me dysh e sa per ramen per demshperblim demshperblim do rama qe pagoi qe hoqi dhe mbeturinat e shtepive se pa leje jan e ishin se kur zbrazet arma e vrtet njeri sduihet ti paguash edhe fishekun dhe te themi nje te vertet se ashtu si punon bollano per himaren sdo kish punuar asnje tjeter qofte ky edhe me anti shqiptar se bollano se kto gjera ndodhin se te gjith mendojn se te investosh ne shqiperi duhet vetem ne tiran po seshte shqiperia vetem tiran dhe kur i del flaka larte nje debati ateher kthehen sa per sy e faqe edhe bejne sikur e diskutojn e lagu apo se lagu jo ligji po maliqi qe ti kthesh delet do te kesh edhe nje shkop te mire se me fjal si kthen dot prandaj sqiptaret do jen edhe ne shqiperi emigrante se asnjeher sdo ken mireqenie dhe asnjeher si vihet veshi se ca mendimi kan se po te dalesh nje xhiro per te mbledhur firmat e qytetareve sikur ka mbaruar rruga ktu e nje vit dhe ajo akoma ska fillu se e kan ne gjak teckorruptohen dhe ate gjoben e bollanos populi puntor krahu ka per ta paguar qe pse i vun gjoba bollanos me sdihet behemi ndonjeher te kuptojm si pa dashje se me dash te kuptojm ne sma mer mendja
Mishel
Postuar: Wednesday, April 22, 2009 6:34:45 PM
Klasifikimi: Anetar i Avancuar

Postime: 99
Pike: 200
Doktori Shkroi:

More doktorr po na e sjaro pak me mire kete mendim tend, se me c'kemi degjuar dhe lexuar nuk eshte ndonje burre i mire ky Bollana, je i sigurte deri ne fund per frazen e fundit qe ke perdorurConfused
Doktori
Postuar: Wednesday, April 22, 2009 6:57:35 PM

Per frazen e fundit jam shume po shume i sigurte.....

e lexuare dhe e degjuara jane si puna e ushqimit, po hengre gjera te prishura helmohesh......
Anonimja
Postuar: Thursday, April 30, 2009 1:39:41 PM

Vetem gjera jo te hijshme kemi pare nga keta gjasme minoritet Grek nuk e kuptoj pse jane kaq te ndyre dhe cfare kerkojne ne toke shqiptare. Te zhdukeshin ne Greqi dhe mos te na merzisnin me do ishte gjeja me e mire qe do benin Bollano bashke me shoket e tij...
Pandi
Postuar: Thursday, April 30, 2009 3:54:50 PM

Anetaresuar: 12/4/2008
Postime: 207
Pike: 627
Ti doktor thua qe tabelat ishin edhe ne shqip edhe ne greqisht. Kete fakt nuk e di gjykata qe e ka per detyre ta verifikoje...? Nese gjykata jep nje vendim ath duhet apo nuk duhet ti bindemi....? Mos duhet te shkojne gjithe shqiptaret per te verifikuar nese tabelat ishin vetem ne greqisht apo jo....?
Dhe sa per te thene se shteti shqiptar denon bollanon sepse eshte grek eshte vertetuar se shteti shqiptar (me falni per fjalorin) "nuk ka bythe te denoje nje grek" por vetem mund ti qendrojne ne gjunje greqise dhe asgje me teper ... kjo eshte vertetuar me teper se nje here.
Doktori
Postuar: Thursday, April 30, 2009 5:30:18 PM

Po nuk denohet njeri per permbajtjen e nje tabele dhe kete gje e di gjykata. Por denimi i eshte dhene pse demtoi pronen publike (tabelat) duke i shkaktuar shtetit 2.1 milion lek dem. Gjykata vete nuk i ka hyre fare asaj pune se do dilte ashiqare qe behej fjale per nje gjyq nacionalist dhe perseri nuk mund ta denonte. Kjo sa i perket permbajtjes se tabeles.

Tani me thuaj ka apo nuk ka te drejte qe nje Kryebashkiak te urdheroje te prishen ndertimet pa leje brenda teritorit te bashkisese tij?
Mishel
Postuar: Thursday, April 30, 2009 7:12:29 PM

prape me Bollanen..po le ti bej ca dite burg se fundja burgu per burrrrrrat eshte ThumbsUp
Anonimja
Postuar: Friday, May 01, 2009 12:45:22 PM

Doktori Shkroi:
Po nuk denohet njeri per permbajtjen e nje tabele dhe kete gje e di gjykata. Por denimi i eshte dhene pse demtoi pronen publike (tabelat) duke i shkaktuar shtetit 2.1 milion lek dem. Gjykata vete nuk i ka hyre fare asaj pune se do dilte ashiqare qe behej fjale per nje gjyq nacionalist dhe perseri nuk mund ta denonte. Kjo sa i perket permbajtjes se tabeles.

Tani me thuaj ka apo nuk ka te drejte qe nje Kryebashkiak te urdheroje te prishen ndertimet pa leje brenda teritorit te bashkisese tij?

E para une nuk e kuptoj pse i del ne mbrojtje nje perzoni qe krijon precedent ne toke shqiptare. Nqs kjo do te kishte ndodhur me Turqit ta siguroj une qe do kishin vajtur punet shume keq.
Sa per prishjen e ndertimeve pa leje. Nqs jane me te vertet pa leje mire ka bere qe i ka prishur nuk e di se kujt rasti i referohesh
Pandi
Postuar: Friday, May 01, 2009 1:14:54 PM

Postime: 207
Pike: 627
Doktori Shkroi:

Mendoj se po , por nuk jam i sigurt sepse nuk e njoh ligjin ne detaje. Por me cudit fakti qe ti thua qe gjykata nuk e ka bere punen e saj.... ath i bie qe ketu qenka kaos sepse nuk ka nje institucion i cili te vendose rregull qe normlisht duhet te jete gjykata ajo qe tregon se ku mbaron liria ime dhe fillon e jotja.
OUDHSI
Postuar: Friday, May 01, 2009 3:27:42 PM

Postime: 101
Pike: 315
Doktori Shkroi:

Tani me legalizimin une them jo... keshtu qe ky Boll-ano-ja ka bere faj...
Anonimja
Postuar: Wednesday, May 06, 2009 1:17:43 PM

OUDHSI Shkroi:
Doktori Shkroi:

Dhe per fajet njerezit duhet te paguajne keshtu qe te shkoje ne burge qeni...
Tani qe me kujtohet ai ka djegur dhe flamurin kombetar ne nje nga fushatat ne ate zone dhe ky eshte incident diplomatik. Te kishe ndodhur ne ndonje vend tjeter shteti do e kishte terhequr ambasadorin dhe do kishte marre masa per kete gje pra ai Bollano e ka mbushur kupen...
mumu
Postuar: Wednesday, May 06, 2009 2:38:20 PM

Anetaresuar: 3/11/2009
Postime: 759
Pike: 1,986
Vendodhja: tirane
Anonimja Shkroi:
OUDHSI Shkroi:
Doktori Shkroi:

Dhe per fajet njerezit duhet te paguajne keshtu qe te shkoje ne burge qeni...
Tani qe me kujtohet ai ka djegur dhe flamurin kombetar ne nje nga fushatat ne ate zone dhe ky eshte incident diplomatik. Te kishe ndodhur ne ndonje vend tjeter shteti do e kishte terhequr ambasadorin dhe do kishte marre masa per kete gje pra ai Bollano e ka mbushur kupen...

Ka djegur flamurin toneee? gjakun e deshmoreveeee? po ai qenka antishqipetar, pse nuk e debojne qelbesirenThumbDown

ESHTE VESHTIRE TE JESH BUDALLA KA SHUME KONKURENCE

http://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw ju pershendes te gjtheve
Mishel
Postuar: Wednesday, May 06, 2009 7:33:00 PM

ashtu them dhe une, po jo qe ta debojme se mund te gjej nje vend me te mire per te jetuar po te rri ne burgBigGrin maskarai ThumbsUp
Anonimja
Postuar: Thursday, May 07, 2009 1:40:04 PM

Mishel Shkroi:
ashtu them dhe une, po jo qe ta debojme se mund te gjej nje vend me te mire per te jetuar po te rri ne burgBigGrin maskarai ThumbsUp

Ate them edhe une te kalbet. Une nuk dua te tregohem rraciste por kur me cenohet vendi atehere behem super rraciste...
[-_-]
Postuar: Saturday, May 09, 2009 12:06:01 PM

Anetaresuar: 5/9/2009
Postime: 157
Pike: 183
Vendodhja: londer
Doktori Shkroi:

po un jam dakort me ate shprehje ti mor zoteri qe ke dhe ket pseudonim (nuk e di nese je me te vertet)
greket na kan ber te ndjehemi keshtu me ta dhe nuk eshte ndjenje e lindur me pare,ata harrojne se feja e shqiptarit esh shqiptaria dhe jo kto tjerat,ca jan kto ....si quhen... myslimanizmat e katoliket se nuk i njof fare vec ca kam degju.
mallkuar qofshin ata rracist te poshter dhe skan per tja arritur qellimit te tyre te vjeter asnjehere
mu be qefi per ket grek te poshter!!!! bravo drejtesia e vlores

Nene Faleminderit Qe Me Krijove Shqiptar,Shqiperi , Zemer , Une Te Dua

Shfarros Fene!!!!!!!
Behu Ateist Tani !!!!!!!

www.ateistet.org www.vargmal.org
Perdorues qe po shfletojne kete forum
Guest

Shko tek forumi
Ju nuk mund te hapni tema te reja ne kete forum.
Ju nuk mund te postoni pergjigje ne kete forum.
Ju nuk mund te fshini postimet tuaja ne kete forum.
Ju nuk mund te ndryshoni postimet tuaja ne kete forum.
Ju nuk mund te krijoni sondazhe ne kete forum.
Ju nuk mund te votoni ne sondazhet e ketij forumi.

RSS Kryesore e Forumit : RSS

YAFVision Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Mundesuar nga Yet Another Forum.net versioni 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Kjo faqe u gjenerua ne 0.217 sekonda.