|
|
 Klasifikimi: Kandidat Nderi Grupe: Anetar
Anetaresuar: 6/25/2009 Postime: 136 Pike: 311 Vendodhja: sarande
|
jepni mendimet tuaja per kete kengetar dhe humbjen e tij
MBANI PASTER MJEDISIN
FEW man are born brave many become so through traininng and discipline[vegetius]
|
|
Anetaresuar: 6/2/2009 Postime: 175 Pike: 331 Vendodhja: memedhe
|
si kengetar e si kercimtar eshte i pa vdekshem
|
|
 Klasifikimi: Anetar Nderi Grupe: Anetar
Anetaresuar: 12/5/2008 Postime: 694 Pike: 1,800 Vendodhja: Tirane
|
Ishte NJESHI i muzikes POP, cdo kenge e tij ka qene hit. Ishte unik ne cdo gje qe krijonte ne muzike si ashtu edhe levizjet e tij ne skene kane qene vertete mahnitese. Kenget e tij pelqeheshin nga cdo moshe. Edhe pse ka ik nga kjo BOTE, besoj qe nuk ka per tu harruar kurre......
|
|
Anetaresuar: 3/11/2009 Postime: 759 Pike: 1,986 Vendodhja: tirane
|
Normal qe ka bere epok dhe shume cudi te tjera, eshte 1,2,3 per kenge kot nuk quhet mbreti, por per cudit e tjera i dime te gjithe. Gjithesesi nuk ishte aq i vjeter per te vdekur. ESHTE VESHTIRE TE JESH BUDALLA KA SHUME KONKURENCEhttp://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw ju pershendes te gjtheve
|
|
 Klasifikimi: Anetar Grupe: Anetar
Anetaresuar: 3/25/2009 Postime: 29 Pike: 87 Vendodhja: Tirane
|
Mua personalisht me erdhi shume keq qe nje ikone kaq e madhe ne boten e muzikes u shua. Megjithate dhe krenare qe kam jetuar ne epoken e tij te lavdishme. Kenget e tij do mbeten te pavdekshme dhe do degjohen nga brezat e ardhshem me shume deshire, jam sh e sigurte per kete.
|
|
|
Aura Shkroi:Mua personalisht me erdhi shume keq qe nje ikone kaq e madhe ne boten e muzikes u shua. Megjithate dhe krenare qe kam jetuar ne epoken e tij te lavdishme. Kenget e tij do mbeten te pavdekshme dhe do degjohen nga brezat e ardhshem me shume deshire, jam sh e sigurte per kete. Normal qe po ska si te jet ndryshe. ESHTE VESHTIRE TE JESH BUDALLA KA SHUME KONKURENCEhttp://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw ju pershendes te gjtheve
|
|
Anetaresuar: 3/14/2009 Postime: 913 Pike: 2,545 Vendodhja: Tirane
|
Ai ishte me te vertet mbreti i muzikes pop
|
|
Anetaresuar: 5/9/2009 Postime: 157 Pike: 183 Vendodhja: londer
|
asnjeher nje njeri nuk duhet ta urrej veten e tij,si ne rastin e ketij ne fjale,duhet te pranoj gjithcka eshte dhe te jet krenar,si njeri nuk e vlersoj,si kengetar po Nene Faleminderit Qe Me Krijove Shqiptar,Shqiperi , Zemer , Une Te DuaShfarros Fene!!!!!!! Behu Ateist Tani !!!!!!!www.ateistet.org www.vargmal.org
|
|
Anetaresuar: 4/18/2009 Postime: 211 Pike: -2,083 Vendodhja: Tirana
|
Femijet dalin tash lirshem ne Amerike...
|
|
|
|
|
|
mumu Shkroi:aida Shkroi: Femijet dalin tash lirshem ne Amerike... Pse femijet ne te gjithe Ameriken ishin ngujuar nga Majkelli????? ouououou nuk e dija
|
|
|
|
|
Anetaresuar: 3/14/2009 Postime: 913 Pike: 2,545 Vendodhja: Tirane
|
aida Shkroi: Femijet dalin tash lirshem ne Amerike... Me sa di une jane hapur disa procese gjyqesore per kete teme dhe mendoj se po te kishte dicka te vertete gjykata nuk do ja kursente atij dhe do e kishin fut ne burg...
|
|
Anetaresuar: 12/5/2008 Postime: 694 Pike: 1,800 Vendodhja: Tirane
|
Mendoj qe jane te verteta ato cka jane thene per Michael-in.....besoj qe ligjet ne Amerike nuk bejne diferencime nese je i njohur apo jo, eshte i barabarte per te gjithe keshtu qe do e kishin denuar nese gjithcka qe u fol kohe me pare per te.
|
|
|
Shpresoj shume te mos e kete bere se me te vertete me dhimbset shume.... e ndoshta dikush do qesh me mua, po per mom jam duke qare. Ne tv po transmetohen homazhet dhe varrimi i tij dhe u largova pak se....
|
|
 Klasifikimi: Anetar Grupe: Anetar
Anetaresuar: 3/25/2009 Postime: 29 Pike: 87 Vendodhja: Tirane
|
[-_- Shkroi:]asnjeher nje njeri nuk duhet ta urrej veten e tij,si ne rastin e ketij ne fjale,duhet te pranoj gjithcka eshte dhe te jet krenar,si njeri nuk e vlersoj,si kengetar po Sdi ta kete urryer veten aq shume.. E ke fjalen ngaqe ishte me ngjyre. Mendoj se u shkaterrua me shume nga proceset gjyqesore dhe perderisa nuk u shpall fajtor asnje njeri ska te drejte te shprehe dicka lidhur me kete. Njerezit e njohur behem me shpejt pre e skandaleve mjafton te perhapet fjala ska rendesi per bazat.
|
|
|
|
|
Klasifikimi: Anetar i Avancuar Grupe: Anetar
Anetaresuar: 6/20/2009 Postime: 34 Pike: 5 Vendodhja: PRISHTINE
|
I jemi mirnjohes per kenget e mrekullushme qe ka lene ne kete bote, qe jan te pa zavendshume e do te ndegjohen qdo here!!!
|
|
Anetaresuar: 5/9/2009 Postime: 157 Pike: 183 Vendodhja: londer
|
Aura Shkroi:[-_- Shkroi:]asnjeher nje njeri nuk duhet ta urrej veten e tij,si ne rastin e ketij ne fjale,duhet te pranoj gjithcka eshte dhe te jet krenar,si njeri nuk e vlersoj,si kengetar po Sdi ta kete urryer veten aq shume.. E ke fjalen ngaqe ishte me ngjyre. Mendoj se u shkaterrua me shume nga proceset gjyqesore dhe perderisa nuk u shpall fajtor asnje njeri ska te drejte te shprehe dicka lidhur me kete. Njerezit e njohur behem me shpejt pre e skandaleve mjafton te perhapet fjala ska rendesi per bazat. proceset ndaj tij vazhdojne,drejtesia ne amerike eshte e njejte me ne angli ku e denuan nje njeri 80 vjec dhe pasi kishte vdekur mbetjet e tij i futen ne burg per 20 vjet aura them se e urrente veten saqe shpesh kur shifej ne pasqyre i binte vetes me grushta,nderroj ngjyren dhe per mos te thene gjith trupin e tij,urrente qenien e tij saqe desh e vrau me duart e veta,ai ishte njeri skandaloz,a e ben njeri prej jush shembull te nje ideali qe duhet ndjekur?asnje !!!!!! Nene Faleminderit Qe Me Krijove Shqiptar,Shqiperi , Zemer , Une Te DuaShfarros Fene!!!!!!! Behu Ateist Tani !!!!!!!www.ateistet.org www.vargmal.org
|
|
|
mumu Shkroi:aida Shkroi:Shpresoj shume te mos e kete bere se me te vertete me dhimbset shume.... e ndoshta dikush do qesh me mua, po per mom jam duke qare. Ne tv po transmetohen homazhet dhe varrimi i tij dhe u largova pak se.... Hajt mi Aida mos u trishto, te gjithve do te na ndodhe, mere me lehte Eh... mire mire jam sot...
|
|
|
Guest |